1. Priser

Alle priser i vores webshop er angivet i danske kroner og er incl. 25 % moms, eksklusiv fragt. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

2. Leveringsomkostninger

Der tillæges et gebyr på 81,25 kr. ved postpakker og 156,25 kr. ved større forsendelser, dvs. forsendelser, der sendes med fragtmand.
For levering uden for Danmark, kontakt os for fragtpris.

3. Leveringstid

Hvis vi modtager din bestilling inden kl. 12, forventer vi, at du modtager dine varer med posten den næst kommende hverdag, hvis det er lagervare. Der tages forbehold for udsolgte varer. Leveringtiden på bestillingsvarer er 1 – 2 uger.

4. Betaling

Der kan betales med Dankort, Visa og Mastercard.

TRÆ-NORD modtager online betaling via Nets Easy.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes medmindre andet er aftalt.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

TRÆ-NORD bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol.
Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

5. Returret

Du har fuld returret inden for 14 dage efter modtagelsen. Ved fortrydelse af køb kan du enten nægte at modtage varen, overdrage varen til postvæsenet eller returnere den til nedenstående adresse. Returpakken bør indeholde enten originalfakturaen eller en kopi og være i væsentlig samme stand som ved afsendelsen. Omkostningen til returen skal du selv afholde. Refundering af købesummen sker snarest og senest 8-10 dage efter modtagelsen af den ubeskadigede vare.
Tonede varer tages ikke retur!

6. Reklamation

Der er 24 måneders reklamationsret, dog skal man reklamere inden 2 måneder, efter man har konstateret fejlen/manglen. Er varen beskadiget, eller er der fejl på varen ved modtagelsen, kan det købte returneres til TRÆ-NORD uden omkostninger. TRÆ-NORD leverer en ny vare i løbet af 7 dage, hvis varen er på lager. Hvis en ny levering ikke er mulig, tilbagebetaler TRÆ-NORD beløbet inden for 8 dage.

7. Returadresse

TRÆ-NORD A/S
Albuen 10
6000 Kolding

Tlf. 75 50 82 11

CVR. Nr. 13 23 83 40

 

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tomTilbage til forsiden